İçeriğe geç

Kosgeb Güzellik Salonu Desteği Ne Kadar

Güzellik merkezleri KOSGEB desteği alabilir mi?

KOSGEB güzellik salonu ne kadar destek sağlıyor? Girişimciler, iş kurma desteği kapsamında KOSGEB’den yüzde 100 başlangıç ​​ve personel desteği alıyor.

2024 KOSGEB kadın girişimci desteği ne kadar?

KOSGEB, 2024-2028 stratejileri doğrultusunda Girişimci Destek Programı tavanını 375 bin TL’den 2 milyon TL’ye çıkardı. 2024 yılı 1. çağrı başvuruları 10 Mayıs-28 Haziran tarihleri ​​arasında yapıldı.

KOSGEB işyeri açma desteği ne kadar 2024?

Gerçek kişi olarak iş kuranlara 10.000 TL, sermaye şirketi statüsünde olanlara ise 20.000 TL başlangıç ​​desteği sağlanıyor. Ayrıca KOSGEB Genç Girişimci Desteği gibi desteklerde gençlere, diğer desteklerde ise kadınlara, engellilere, gazilere veya şehit birinci derece yakınlarına 150.000 TL ek destek sağlanıyor.

KOSGEB geri ödemesiz ne kadar veriyor?

Destek üst limiti 375 bin TL’den 2 milyon TL’ye çıkarıldı. Girişimcilere, girişimcilik desteği kapsamında yüzde 100 oranında destek oranının yanı sıra geri ödemesiz başlangıç ​​ve personel desteği de sağlanıyor.

KOSGEB 3 yıl geri ödemesiz kredi kimlere verilir?

KOSGEB, Kovid-19 salgını nedeniyle gelir kaybı yaşayan veya nakit akışı bozulan ancak hala işi olan imalat sektöründeki mikro ve küçük işletmelere üç yıl ödemesiz vadeli tamamen faizsiz kredi sağlayacak.

KOSGEB 2024 başvuruları ne zaman?

İş geliştirme desteği başvuruları zamanında kabul edilecektir. Birinci dönem başvuruları 10 Mayıs – 28 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında kabul edilecektir.

2024 hibe Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Hibe başvuruları 3 OCAK 2024’te başlayacak ve 19 ŞUBAT 2024’te sona erecektir.

KOSGEB kadın girişimci şartları nelerdir?

KOSGEB kadın girişimci kredisi alabilmek için gerekli şartlar şunlardır: 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir. T.C. … KOSGEB projesi kapsamında kredi desteği almamış olmanız gerekmektedir. Girişimcilik alanında eğitim almış olmanız gerekmektedir.

KOSGEB hangi mesleklere hibe veriyor?

Bilişim ve teknoloji, inşaat, imalat, ulaştırma ve depolama, kuru temizleme, toptan ve perakende gibi çok çeşitli işletmelere destek sağlıyor. Girişimciler bu desteklerden yararlanmak için www..tr web sitesi üzerinden başvuruda bulunabiliyor.

KOSGEB desteği kaç yıl geçerli?

KOSGEB desteği ile satın aldığım makineyi başkasına satabilir miyim? HAYIR. Desteklenen makine, ekipman, kalıp ve yazılımların mülkiyeti şirketin tüzel kişiliğine ait olup, üç yıllık destek süresi boyunca başka bir kişi, kurum/kuruluşa satılamaz, kiralanamaz, devredilemez veya rehin verilemez.

Kadın girişimciye hibe ne kadar?

KOSGEB tarafından sağlanan hibeler kadınlara öncelikli olarak veriliyor. KOSGEB kapsamındaki kadın girişimciler için; Halkbank, yeni iş kuran ve işletme yaşı altı ayı aşmayan kadın girişimcilere 200.000 TL, işini kuranlara ise 300.000 TL kredi sağlıyor.

KOSGEB kaç yaş sınırı?

KOSGEB genç girişimci desteği için yaş sınırı 30’dur. 30 yaşından büyük olmamalısınız. Destek programına başvurmadan önce, bir iş kurmak için KOSGEB Geleneksel Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlamalısınız. İş geliştirme desteğine başvurmak isteyenler, KOSGEB İleri Girişimcilik Eğitimini tamamlamalıdır.

İş yeri açmak için devlet desteği ne kadar?

Girişim desteği kapsamında şahıs şirketleri için 5.000 TL, sermaye şirketleri için ise 10.000 TL destek sağlanacak.

KOSGEB parayı ne zaman öder?

Program kapsamında yapılacak iadeler; Ödemeler, programın tamamlanma tarihinden itibaren 12 ay ödemesiz dönemle 4 aylık periyotlar halinde 6 eşit taksitte yapılacaktır. İlk taksitin geri ödeme tarihi, programın tamamlanma tarihini takip eden 12 aylık süreyi takip eden ilk iş günü olacaktır.

KOSGEB 75000 TL başvuru nasıl yapılır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler, www.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsü altında yer alan “Mikro ve Küçük İşletmeler İçin Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek çevrimiçi başvuruda bulunabilirler.

KOSGEB hangi iş alanlarına destek veriyor?

KOSGEB, birçok iş alanı ve sektördeki küçük ve orta ölçekli işletmeleri destekliyor. KOSGEB desteği genel olarak inovasyon, araştırma ve geliştirme, teknoloji transferi, pazar erişimi, iş geliştirme, eğitim, danışmanlık ve finansal destek gibi alanları kapsıyor.

KOSGEB kadın girişimci hangi işlere destek veriyor?

KOSGEB Kadın Girişimci Destek Programı, belirli şartları sağlayan kadın girişimcilere 50.000 TL’ye kadar finansal destek sağlıyor. Bu destek sayesinde, iş kurmak isteyen ancak gerekli sermayeye sahip olmayan kadın girişimciler rahatlıkla kendi işlerini kurabiliyorlar.

KOSGEB desteklerinden kimler faydalanamaz?

Yeterli birikime veya sermayeye sahip olmayan girişimciler KOSGEB desteklerinden yararlanamazlar. Bu destekler genellikle şirketlerin altyapısına ve mali durumuna göre belirlenir. Dünya Bankası tarafından kısıtlanan sektörlerde faaliyet gösteren şirketler KOSGEB desteğinden yararlanamazlar.

Güzellik Merkezi vergiden muaf mı?

Gelir Vergisi Kanunu’nun 51. maddesi, basit usule tabi olmayan meslek ve faaliyetleri kapsamaktadır. Basit usulden yararlanamayan meslek ve faaliyetler bu madde kapsamında sınırlandırılmış olup, güzellik merkezleri gerçek usulde vergilendirilmektedir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Eczacılar Kaç Tane Eczane Açabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Zenci Escort